DunakesziENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY TUDNI ÉRDEMES ÁRAK ELÉRHETŐSÉG, MEGRENDELÉS

Jogi nyilatkozat, a honlap használatának feltételei

A www.tanusitvany-dunakeszi.hu honlap használata, megtekintése csak az alábbiakban részletezett feltételek elfogadásával lehetséges.

A látogató a weboldal tartalmát csak és kizárólag a saját felelősségére tekintheti meg és használhatja fel. A honlap üzemeltetői mindent megtesznek a tartalom naprakészen tartása érdekében, de nem vállalnak felelősséget az információk hiteles és hibátlan voltáért. A weboldalon jelentős részben jogszabály értelmezések és kivonatok találhatók, melyek jellegükből adódóan nem tükrözik hiánytalanul az eredeti forrásokat. A felhasználásból eredő kárért, hátrányért felelősséget semmilyen mértékben nem vállalunk, ezért javasoljuk, hogy honlapunk helyett a hatályos jogszabályokból, vagy ügyvédjüktől tájékozódjanak.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A feltüntetett árak és feltételek nem minősülnek ajánlattételnek, bizonyos esetekben a feltüntetett díjaktól eltérő egyedi díjszabást állapítunk meg.

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, részének vagy egészének felhasználása csak az üzemeltetők előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Az ügyfelek adatait bizalmasan kezeljük, mindent megteszünk, hogy a tanúsítási folyamatban résztvevő mérnökökön kívül harmadik személy birtokába ne kerüljenek. Az Ön személyes adatainak kezeléséről bármikor tájékoztatást kérhet, korlátozhatja, vagy meg is tilthatja azok használatát. A szolgáltatást túlterhetség esetén partner tanúsító végzi, de természetesen a feltüntetett árak és üzleti feltételek betartásával.